söndag 25 januari 2015

Året som gått

Jag tänkte göra en liten sammanställning av året som gått. Vi har velat hinna med så mycket så det har varit lite väl mycket att göra. I somras blev det jobb från 7 på morgonen till 23 på kvällen ibland. Då är det bra att kvällarna är ljusa. 

Våren började tidigt, redan 1 mars började försäljningen av penseer. Men trots fint väder så hade vi kallt på nätterna långt in i april så det var inte helt optimalt växtväder. 

Men tillslut var vi inne i maj och kunderna ökade för varje dag, en både rolig och jobbig tid med mycket åsikter och många jämförde priser med både Ica, plantagen och andra större kedjor. Det hoppas jag vi slipper nu när vi påbörjar vår andra säsong. 
 
Sommaren blev himla fin, både vädermässigt och många härliga kunder som kom. Det gick inte att jobba i växthusen på dagtid på grund av värmen. Så det blev mycket jobb på kvällar och mornar i stället. 


Det blir visst ett långt inlägg så det är bäst att lägga in lite bilder också. 

Vi bestämde tidigt att vi ville försöka ha öppet året om, och vi är förvånade att det kommit så mycket folk även på hösten. Det var först i november som det blev lugnt på riktigt. Då passade jag p att städa växthus och röja upp allt som inte hunnits med på sommaren. 

Janne har ägnat hela hösten och vintern åt att laga, bygga nytt och fixa en massa annat som har behövts. Och nu börjar vi kännas oss färdiga med det som var viktigast i år. Vi går mot ljusare tider och nu börjar allt jobb om på nytt och allt annat får stå åt sidan till i höst igen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar